Maraşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Belgegeçer : 02164963825
WEB http://mfevzicakmakoo.meb.k12.tr
Adres : Mecidiye Mah. Adıyaman Cad. Sefer Sok. No51 Sultanbeyli/İSTANBUL
VİZYON : BİLGİ ÇAĞININ GEREKTİRDİĞİ, BİLGİ, BECERİ, DEĞER VE TEKNOLOJİYİ ETKİN KULLANARAK TÜRKİYE´DE VE ÇAĞDAŞ ÜLKELERDEKİ EŞ DEĞER KURUMLARLA YARIŞACAK DÜZEYE ERİŞMİŞ KALİTELİ, SEÇKİN BİR KURUM OLMAKTIR.
MİSYON : MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL, AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA EĞİTİM BİLİMLERİNDEKİ ÇAĞDAŞ YENİLİK VE GELİŞMELERİ TAKİP EDEREK, ARAŞTIRMALAR YAPAN, HER DURUMDA ÇEVREYİ, ORTAMI VE KENDİ ÖZELLİKLERİNİ DİKKATE ALARAK YASAYAN, KENDİSİNİ VE ÇEVRESİNİ DEĞİŞTİREN, GELİŞTİREN ÇAĞDAŞ UYGARLIĞIN YAPICI, MUTLU, SEÇKİN BİRER ORTAĞI OLAN İNSAN VE İNSANLARI YETİŞTİRMEYİ SAĞLAMAKTIR.
BAŞARILAR : ÖĞRENCİLERİMİZ GEÇEN YIL KATILDIĞIMIZ SPORTİF ETKİNLİKLERDE %100´LÜK BAŞARI ELDE ETMİŞTİR. 8.SINIF SBS´YE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ İYİ OKULLARA GİTMİŞLERDİR.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : SABAHÇI-ÖĞLENCİ(İKİLİ)
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 07:20 - 18:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Otobüs Hatları: 11ÜS-14S-122S-522ST-132C-132P-131C-18S-19SB-18A-18H Dolmuş Hatları: Dudullu-Sultanbeyli---Kartal-Sultanbeyli
Yerleşim Yeri : Mecidiye Mah. Adıyaman Cad. Sefer Sok. No:51 Sultanbeyli/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Sultanbeyli ilçe merkezine 5.km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :