Maraşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Vizyon: BİLGİ ÇAĞININ GEREKTİRDİĞİ, BİLGİ, BECERİ, DEĞER VE TEKNOLOJİYİ ETKİN KULLANARAK TÜRKİYE´DE VE ÇAĞDAŞ ÜLKELERDEKİ EŞ DEĞER KURUMLARLA YARIŞACAK DÜZEYE ERİŞMİŞ KALİTELİ, SEÇKİN BİR KURUM OLMAKTIR.

Misyon: MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL, AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA EĞİTİM BİLİMLERİNDEKİ ÇAĞDAŞ YENİLİK VE GELİŞMELERİ TAKİP EDEREK, ARAŞTIRMALAR YAPAN, HER DURUMDA ÇEVREYİ, ORTAMI VE KENDİ ÖZELLİKLERİNİ DİKKATE ALARAK YASAYAN, KENDİSİNİ VE ÇEVRESİNİ DEĞİŞTİREN, GELİŞTİREN ÇAĞDAŞ UYGARLIĞIN YAPICI, MUTLU, SEÇKİN BİRER ORTAĞI OLAN İNSAN VE İNSANLARI YETİŞTİRMEYİ SAĞLAMAKTIR.

Başarılar: Öğrencilerimiz kişisel gelişimlerini bir çok alanda başarıyla tamamlamakta ve özgün projeler geliştirmektedirler. Mezun olan öğrencilerimizin birçoğu ilçemizin ve ilimizin gözde liselerine yerleşmekte ve eğitimlerini başarıyla tamamlamaktadırlar.

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz bölge okullarına göre başarılı öğrenciler yetiştirmekte ve nitelikli liselere çok sayıda öğrenci yerleştirmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Öğrencilerimizin %99'u bir üst eğitim seviyesi olan liseye yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler: SIINIFLAR ARASI FUTBOL TUR,BİLGİ YARIŞMASI,ATLETİZİM,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006, eTwining, AB Erasmus+, İstanbulu Okuyorum, Öğretmeniyle Güzel İstanbul

WEB - https://mfevzicakmakoo.meb.k12.tr

Adres - Mecidiye Mah. Adıyaman Cad. Sefer Sok. No51 Sultanbeyli/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal) Eğitim

Yerleşim Yeri - Mecidiye Mah. Adıyaman Cad. Sefer Sok. No:51 Sultanbeyli/İSTANBUL

Adres - Mecidiye Mah. Adıyaman Cad. Sefer Sok. No51 Sultanbeyli/İSTANBUL

Ulaşım Otobüs Hatları: 11ÜS-14S-122S-522ST-132C-132P-131C-18S-19SB-18A-18H Dolmuş Hatları: Dudullu-Sultanbeyli---Kartal-Sultanbeyli

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sultanbeyli ilçe merkezine 2.km mesafededir.